البيتفور الناعم
2كوب دقيق منخول
كوب زبده طريه
نصف كوب سكر بودره
2صفار بيض
فانليا
الطريقه
نضرب السكر مع الزبده كويس جدا لغاية لما لونها يكون ابيص وبعدين ننزل بالصفار بيضه بيضه اول لما البيضه تختفى معانا ننزل بالتانيه وعليها الفانليا واخر حاجه ننزل بالدقيق وبعدين نسيبه فى الفريز عشر دقايق ونشكله بكيس حلوانى او بمكنة البيتفور
ملحوظه
لازم زبده مش سمنه ومش سمن بلدى
الدقيق يكون منخول
العجن بمضرب كهربائى وممكن بمضرب سلك بس لازم بقوه
السكر يكون بودره
درجة الحراره ١٦٠ لمدة ربع ساعه
الدقيق يكون فاخر مخصص للكحك
لو العجينه مش لينه ممكن نضيف معلقتين لبن
ولما يبرد نشكله بمربى وصوص شوكلاته
2كوب دقيق منخول
كوب زبده طريه
نصف كوب سكر بودره
2صفار بيض
فانليا
الطريقه
نضرب السكر مع الزبده كويس جدا لغاية لما لونها يكون ابيص وبعدين ننزل بالصفار بيضه بيضه اول لما البيضه تختفى معانا ننزل بالتانيه وعليها الفانليا واخر حاجه ننزل بالدقيق وبعدين نسيبه فى الفريز عشر دقايق ونشكله بكيس حلوانى او بمكنة البيتفور
ملحوظه
لازم زبده مش سمنه ومش سمن بلدى
الدقيق يكون منخول
العجن بمضرب كهربائى وممكن بمضرب سلك بس لازم بقوه
السكر يكون بودره
درجة الحراره ١٦٠ لمدة ربع ساعه
الدقيق يكون فاخر مخصص للكحك
لو العجينه مش لينه ممكن نضيف معلقتين لبن
ولما يبرد نشكله بمربى وصوص شوكلاته