✨♬♥ نـــور العاشقين ♥♬✨
إداريـة سابقة
جاتوة شاتوه الفانيليا بصوص تحفة بجد
المقادير
٣كوب دقيق
معلقة صغيرة بيكنج بودر
معلقة صغيرة بيكنج صودا
رشة ملح
كوب ونص لبن حليب
نص كوب زيت
كوب ونص سكر
٣بيضات
فانيليا
معلقة كبيرة خل
الطريقة
هنقلب كل المواد الجافة على بعض ( الدقيق والبيكنج بودر والبيكنج صودا ورشة الملح )
فى الخلاط هننزل بالسوائل كلها ونضرب كويس جدا جدا وننزل بالخليط على المواد الجافة ونقلب كويس جدا ونضعها فى صنية مدهونة وندخلها الفرن على درجة حرارة ١٨٠ لما تستوى وتخرج نسقيها بمعلقتين من الصوص الابيض ونسبها تهدى شوية ونضع عليها الصوص الابيض ونزينها بصوص شكولاتة ونعمل خطوط عليها ونزين براحتنا بقى
الصوص الابيض عبارة عن
كوب لبن حليب
نص كوب لبن بودرة
نص كوب كريم شانتيه خام
باكو كريم كراميل
من نص كوب لكوب الا ربع سكر بودرة
معلقتين جبنة كريمى
زيت حسب الاحتياج
هنحط كل المقادير فى الخلاط مع بعض ماعدا الزيت ونضرب كويس جدا وننزل بالزيت سرسوب رفيع لحد ما نوصل للقوام المناسب (متوسط ) ونصبه فوق الكيك
المقادير
٣كوب دقيق
معلقة صغيرة بيكنج بودر
معلقة صغيرة بيكنج صودا
رشة ملح
كوب ونص لبن حليب
نص كوب زيت
كوب ونص سكر
٣بيضات
فانيليا
معلقة كبيرة خل
الطريقة
هنقلب كل المواد الجافة على بعض ( الدقيق والبيكنج بودر والبيكنج صودا ورشة الملح )
فى الخلاط هننزل بالسوائل كلها ونضرب كويس جدا جدا وننزل بالخليط على المواد الجافة ونقلب كويس جدا ونضعها فى صنية مدهونة وندخلها الفرن على درجة حرارة ١٨٠ لما تستوى وتخرج نسقيها بمعلقتين من الصوص الابيض ونسبها تهدى شوية ونضع عليها الصوص الابيض ونزينها بصوص شكولاتة ونعمل خطوط عليها ونزين براحتنا بقى
الصوص الابيض عبارة عن
كوب لبن حليب
نص كوب لبن بودرة
نص كوب كريم شانتيه خام
باكو كريم كراميل
من نص كوب لكوب الا ربع سكر بودرة
معلقتين جبنة كريمى
زيت حسب الاحتياج
هنحط كل المقادير فى الخلاط مع بعض ماعدا الزيت ونضرب كويس جدا وننزل بالزيت سرسوب رفيع لحد ما نوصل للقوام المناسب (متوسط ) ونصبه فوق الكيك