بسكويت العشر دقائق بجوز الهند بدون زبدة طعم رووووووعة
#بسكوت_العشر_دقائق
المكونات
بيضة.
1\2 كوب سكر.
1\2 كوب زيت.
1\2 كوب مبشور جوز الهند.
فانيليا.
كوب دقيق.
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
طريقة التحضير
* في وعاء يوضع البيضة والسكر والفانيليا ويضرب جيدا الي ان يذوب السكر.
* يوضع الزيت علي خليط البيض والسكر ويضرب جيدا.
* يوضع الدقيق والبيكنج بودر ومبشور جوز الهند علي الخليط السابق ونقلب حتي تمتزج المكونات وتصبح عجينة متماسكة .
* نشكل العجينه كرات صغيرة ونضغط عليها ثم نضعها في مبشور جوز الهند ناحية واحده فقط ونضعها في صينية مدهونه بالزيت وندخلها فرن مسبق التسخين علي درجة حرارة متوسطة ( 180 ) لمده 10 دقائق.
* نخرجه من الفرن ونتركه يبرد ثم نخرجه من الصينيه.
* بالهنا والعافية
#بسكوت_العشر_دقائق
المكونات
بيضة.
1\2 كوب سكر.
1\2 كوب زيت.
1\2 كوب مبشور جوز الهند.
فانيليا.
كوب دقيق.
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
طريقة التحضير
* في وعاء يوضع البيضة والسكر والفانيليا ويضرب جيدا الي ان يذوب السكر.
* يوضع الزيت علي خليط البيض والسكر ويضرب جيدا.
* يوضع الدقيق والبيكنج بودر ومبشور جوز الهند علي الخليط السابق ونقلب حتي تمتزج المكونات وتصبح عجينة متماسكة .
* نشكل العجينه كرات صغيرة ونضغط عليها ثم نضعها في مبشور جوز الهند ناحية واحده فقط ونضعها في صينية مدهونه بالزيت وندخلها فرن مسبق التسخين علي درجة حرارة متوسطة ( 180 ) لمده 10 دقائق.
* نخرجه من الفرن ونتركه يبرد ثم نخرجه من الصينيه.
* بالهنا والعافية