صوابع الجلاش الخطيره بالكنافه والمكسرات وبالقشطه
جميله وسهله وشيك جدا جدا جربوها جامده جدااا
الطريقه✍️✍️✍️
//لفه جلاش
/ربع كيلو كنافه متكسرة ومتحمره في سمنه عالبوتوجاز عليها مكسرات مجروشه ومعلقتين كبار شربات عشان الحشو يمسك وميقعش
القشطه//كوبين حليب عليهم تلات معالق كبار نشا مليانه ومعلقه كبيره سكر ومعلقتين كبار كريم شانتيه ونقلبهم وبعدين عالبوتوجاز يتقل تنزلي عليهم بتلات معالق كبار قشطه
التشكيل// هنطبق الورقه نصين ونفردها ونحط الحشو عالطرف ونلفها رووول ونرصها في الصينيه مدهونة سمنة ولما نخلص الكميه كلها نقطعهم صوابع وندهنهم سمنه كويس غرقيهم خالص وعلي فرن سخن وممكن تشغلي الشوايه اخر خمس دقايق يطلعوا تسقيهم شربات يكون لسه معمول وانتي بتشتغلي بس بارد وتغطيه علشان يبقى طري
طريقة الشربات✍️✍️✍️
:كوبين سكر عليهم كوب ونص ميه يغلوا نحط عصير نص لمونه وفانيليا ويغلي علي نار هاديه عشر دقايق واطفي الكنافه ممكن تحشيها كده من غير تحمير مع المكسرات
جميله وسهله وشيك جدا جدا جربوها جامده جدااا
الطريقه✍️✍️✍️
//لفه جلاش
/ربع كيلو كنافه متكسرة ومتحمره في سمنه عالبوتوجاز عليها مكسرات مجروشه ومعلقتين كبار شربات عشان الحشو يمسك وميقعش
القشطه//كوبين حليب عليهم تلات معالق كبار نشا مليانه ومعلقه كبيره سكر ومعلقتين كبار كريم شانتيه ونقلبهم وبعدين عالبوتوجاز يتقل تنزلي عليهم بتلات معالق كبار قشطه
التشكيل// هنطبق الورقه نصين ونفردها ونحط الحشو عالطرف ونلفها رووول ونرصها في الصينيه مدهونة سمنة ولما نخلص الكميه كلها نقطعهم صوابع وندهنهم سمنه كويس غرقيهم خالص وعلي فرن سخن وممكن تشغلي الشوايه اخر خمس دقايق يطلعوا تسقيهم شربات يكون لسه معمول وانتي بتشتغلي بس بارد وتغطيه علشان يبقى طري
طريقة الشربات✍️✍️✍️
:كوبين سكر عليهم كوب ونص ميه يغلوا نحط عصير نص لمونه وفانيليا ويغلي علي نار هاديه عشر دقايق واطفي الكنافه ممكن تحشيها كده من غير تحمير مع المكسرات